Julbords-helg och annat



Började dagen med första träningspasset (sjukgymnastik) imorse kl 9.00. Vid 14-tiden ska jag iväg till finaste Hanna. Hon ska hjälpa mig med lite fest-make up och hårfixande. Molly ska sova över hos dom hela helgen. Ikväll blir det julbord med jobbet på Hotell Knaust - fint värre! Blir nog bara julbord och sen direkt hem för lilla mig. Det tog på väldigt mycket att göra den lilla träningen.

Lördag ska jag julbaka lite med sötaste Nova, Hannas 5-åriga dotter. Ska sen vara barnvakt åt henne medan Hanna och LG åker iväg till Casinot och njuter av lite mat och underhållning. Får se om det blir övernattning även för min del. Molly stannar kvar oavsett.

Söndag blir det julbord nummer 2. Denna gång med familjen på Villa Marieberg! Medelpads Lucia kommer och sjunger för oss, och alla andra antar jag. Kl 16.00 är det tid för den årliga traditionen, Luciasim i Njurundas simhall. Så otroligt vackert och stämningsfullt. Jag är tomtemor (varmt så in i tusan) och tar hand om alla småtomtar (sim-barnen som är för små för att simma i luciatåget). Vi sjunger tipp-tapp-sången och går runt bassängen. Lilla söta Nova ska få följa med och vara tomtenisse. Tror hon kommer att tycka det är jätteroligt.

Det känns som om det kommer att bli en härlig och trevlig helg för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0