Jobb x2

Idag blev det klart. Tackade ja till ett jobb och fick ytterligare ett annat samtidigt. 2 jobb på en dag - perfekt dag!!! Från arbetslös till 2 arbeten på ett par timmar - NICE!!!!

Hur sammanfattar jag alla dagar???

Har inte skrivit särskilt mycket sista veckan. Men ska försöka mig på en snabb sammanfattning.

Jobbade förra veckan, tisdag till fredag. Kul att jobba. Var hos en annan kund än "min" tjej. Gick hur bra som helst och det är väldigt skönt att sluta 19.30 på kvällen och få sova hemma på nätterna. På torsdag em ringer förra chefen och ber mig skicka en arb.ansökan till henne för ett jobb. Jag skriver ihop lite snabbt ett personligt brev och skickar in det. Efter mycket strul så får jag skicka det själv på fredag kväll till personen i fråga. När jag kom från jobbet på fredag, efter jag skickat ansökan igen, så ringer det på dörren. Grannens dotter (en annan granne, som är minst lika underbar som min andra underbara granne) frågar om jag vill komma upp på ett glas vin hos hennes mamma. Precis vad jag behövde då. Hon undrar även om hon får ta med Molly på en promenad! Underbara grannar - finns inget annat att säga om dem. Ett glas vin blev flera och till slut hade det gått åt 4 flaskor på oss tre grannar - men himmel vad trevligt det var.

Lördag gick jag och grannen L ner på stan och jag shoppade upp ett presentkort på 500 kr som jag vunnit. Därefter hem och vilade lite innan jag gick upp till grannen för att laga middag tillsammans med familjen. Blev film och sen tidigt i säng. Var helt slut efter veckans jobb. Är verkligen inte van att kliva upp kl 7, 4 dagar på rad och hålla igång hela dagarna. Har ju inte jobbat sen 19/11-09.

Söndag spenderades ute på Alnö hos föräldrarna. Mamma fick hjälp av Molly att plantera blommor.

Före:


Efter:


Kom inte hem förrän vid 23-tiden på kvällen.

Måndag vaknade jag som sagt av att ha blivit plastmoster igen!!! Hade rehab-möte på AF kl 14. Men på fm ringer en av mina nya underbaraste vän och är jättedålig. Endometriosen hos henne spökade och hon behövde komma in på sjukhus. Problemet: hon bor i Härnösand. Efter mycket trassel så åkte jag med hennes make upp, hämtade henne, skjutsade ner henne till akuten på Sundsvalls sjukhus. Sen satt jag och höll henne sällskap i 7 timmar på akuten. En idiot (en underdrift, helt jävla galen var han, men det kan man ju inte skriva) till läkare och till slut blev hon inlagd. Jag kom hem vid 23.45, men det var det värt. Jag vet hur jävligt det är att ligga där och då ska man inte vara själv.

Tisdag, igår, var det arb.intervju (jobbet jag skickade ansökan på, på fredagen). En perfekt jobb, men det är ju tillbaka som pers.ass. Har mycket att fundera över på den punkten. Det är lite invecklat vad gäller a-kassa bl.a. Åkte sen upp och hälsade på hos lilla söta Sarah. Hon mådde inte så där jättebra, men det var bättre än kvällen före i alla fall.

Vid 23 igår kväll slog smärtorna till med full kraft. Har haft småkänningar sista dagarna, men inte som det brukar vara innan slaget kommer. Lyckades sova 2 timmar på morgon sidan. Vaknade imorse och det kändes okej. Tog en lång varm dusch och smärtorna gav med sig lite grann. Tog med katten upp till grannen för årets dusch. Det gick som det brukar. Wilmer ylade, rev ner draperiet inkl ställning, Stefan var sönderklöst och jag dyngsur. Nu är han hur sur som helst, men det brukar gå över efter ett par dagar. Kristoffer, sonen till grannarna, hade Operation Dagsverke genom skolan idag, så han hade ansvar för Molly. Har gått hur bra som helst!!! Åkte upp till Sarah och lämnade tillbaka penga-kortet och surrade lite. Smärtorna började om. Vi satt, eller hon låg och jag hängde över sängbordet på kvinnokliniken nån timme. Sen tog vi en långsam promenad och köpte en glass. Smärtorna blev än värre och jag gjorde en chansning. Gick till gyn-mottagningen och berättade hur det låg till. Gudomliga osm dom är, och tack vare att dom känner mig och vet hur jag har det, så fick jag en tid (fast dom var överbokade). In på ett rum och 20 min senare var jag smärtfri tack vare en PCB-behandling. Underbarare människor får man leta efter!!! Upp tillbaka till Sarah för att säga hejdå och åka hem. Hon var själv på väg hem då hon mådde lite bättre.

Hem och upp till grannen för att hjälpa sonen med veckans spanska läxa och förhör inför prov imorgon. Vi satt i 1.5 timme och pluggade (jag fattar ju vad det är jag läser!!!!), sen fixade vi lite middag och pluggade lite till. Tog en kaffe och då kom mamman hem. Vi pratade en stund innan jag gick ner till mig.

Nu sitter jag i soffan och känner hur smärtorna ökar och blir värre hela tiden.

Var kommer dom från nu? Jag brukar inte ha såna här problem på våren/sommaren. Av nån anledning är det alltid från september till mars som smärtorna brukar vara igång så jag måste få hjälp via kvinnokliniken. Ska ta en sista sväng med Molly ut nu och sen skutta i säng och hoppas jag får en natts sömn med fler timmar än föregående natt erbjöd.

Så där! En snabb sammanfattning!!!

ÄNTLIGEN!!!

I måndags morse när jag vaknade hade jag ett sms. Jag har blivit plastmoster igen!!! Denna gången till ett underbart litet gossebarn!!! Stort grattis till min älskade vän och Ducke!!!

Kan knappt vänta tills jag får åka ner och hälsa på och träffa den lilla knodden. Han är så söt så jag vet inte vad jag ska ta mig till!!!! Åh vad glad jag är!!!!

Återkommer

Har haft fullt upp. Återkommer snart om vad som händer och sker...

Jobb!!!!

Vaknade imorse vid 8.26 av att mobilen ringde. Min förra chef. Det var sjuk personal hos en brukare, inte min förra. Jag skuttade upp, på med kläder, ner med mat och iväg. Lämnade Molly hos bror (som tur var han ledig idag) och iväg på jobb. Var på plats 9.05. Jobbade, eller jobba och jobba, jag satt på sjukhuset i 4 timmar och stickade i 3.5 av dessa - nice!!! Tillbaka i taxi och spenderade därefter 2.5 timme ute i solen med kaffe. Bra ställe att arbeta på!!! Middag och lite småpyssel sen slutade jag! Ska tillbaka imorgon igen. Smärtorna då? Nja så där, men det var pga stressen imorse, men 2 morfin blev det totalt idag. Inte så farligt med tanke på hur det brukar vara när jag är hos lilla fröken (4-8 tabletter). Nu blir det lite hockey innan jag skuttar i säng. Måste upp tidigt imorgon, då jag ska vara på plats 8.30. Imorgon får dock Molly följa med, då ingen kan ha henne. Men morgon dagen ska spenderas hemma hos brukaren, så då gör det inget att Molly är med.

Tyvärr blev pysselkvällen med Anna inställd ikväll och även min date med söta Ankie imorgon, men vad gör man inte för att få jobba???

God morgon eller nåt.

Min morgon, so far: Fågel-jävla-kvitter börjar kl 5.17 och dom ger sig inte heller. Wilmer ylar osm besatt och vill ut, kl 7.11. Jag pluggar i öronproppar. Solen skiner och förvandlar min lght till en bastu. Det är varmare inne än ute. Molly skuttar i och ur sängen mellan 8.22-8.48 och vill pussas och gosa. 8.53 kliver jag upp. Alla djuren går och lägger sig och vill sova igen. GOD MORGON!

Terapihund eller inte...

Gårdagen var väldigt aktiv måste jag säga. Vaknade med smärtor, som vanligt, och som tur var hade Molly en sovmorgon. Väckte henne vid 10.30 för att gå ut en första sväng. Ibland är det väldigt skönt att hon inte är en vakna-kl 6-för-att-gå-ut-och-kissa-hund. Jag fick ta det lugnt och ta mina tabletter och låta dem verka lite. Ut en sväng och sen in för att göra mig klar. Duschade och fixade lite kaffe. Ut igen i solen och satte mig i min solstol med Molly i långband och stickade lite på raggsockorna. Vid 13.30 gick vi in och åt lite lunch. Strax efter kl 14 fick vi besök av Erika och lilla valpen Billy. Erika har jag gått i gymnasiet med och vi har fått kontakt genom Facebook (okej, det var en bra sida att använda sig utav). Vi gick en sväng i skogen så att vovvarna fick springa lite och sen hem och drack kaffe. Vi satt och surrade och helt plötsligt hade det gått 4 timmar sen hon kom!

Mamma kom förbi och kollade på inspelade avsnittet av Desperate Housewives, från förra veckan, och jag bjöd henne på middag och god glass och kaffe till efterrätt.


Idag vaknade jag utan smärtor! Men vaknade dock med pirr i magen. Idag var det dax för mig och Molly att ha inprovning för terapihundsutbildning. Upp för en dusch, lite frukost och sen iväg för privata samtalet inför utbildningen. Vi var klara ganska snabbt, då Lena känner oss sen tidigare (kursinstruktör) och vet vad jag vill med kursen och hon vet vad för slags underbar liten hund Molly är. Vi gick sen hem och åt lite lunch innan det var dax för inprovning nummer två. Vi skulle träffas nere på stan, alla hundar och ägare, som skulle/ska gå kursen. Vi var 5 stycken ekipage totalt. Jag var den enda från stan, så jag fick platser jag skulle gå till och ledde hela truppen. Det var jag och Molly, en new Foundland, en spaniel, en labrador och en boxer. Det är någon till som redan gjort sin inprovning som ska vara med, som har en labbe tydligen och ev nån till med ras jag inte vet. Vi gick ner till busstationen, upp till Storgatan, gick en bit på den, sen tillbaka genom stan. Sen var det klart.

Vi klarade av samtalet och inprovningen och blev godkända att påbörja terapihundsutbildningen!!!! Jag är så glad och lycklig så det finns inte ord för att beskriva det!!!

Snart kommer Molly att få ha ett sånt här täcke!!! Ja, eller om ett år när vi tagit examen i alla fall...



Gick sen hem och Molly fick vila lite. Kl 17.30 var vi uppe på rallykurs igen. Trodde inte hon skulle orka så mycket, med tanke på dagen, men hon var piggare än någonsin och genomförde allt prickfritt! Vi fick bygga bana själva, ute, och det gick hur bra som helst. Tyvärr var det på grusplan och vissa ställen var det sand. Molly och sand = TOKLEKA och gräva. Ni kan ju tänka själva hur det då gick att gå bana på sånt underlag. Men hon var så duktig så. Fick nåt tokryck och skuttade och lekte och hoppade runt hela banan, men gjorde det hon skulle ändå. Min lilla duktiga tjej!!! När vi kom hem så somnade hon ganska så omgående och sover fortfarande.

Ska skutta i säng nu och försöka vila bort smärtan som kommit smygandes för nån timme sedan och bara ökar i intensitet. Hoppas det släpper tills imorgon. Har inga planer för morgondagen, men det kan vara skönt ändå att vara smärtfri.

Jag är rik!

Jag är så lyckligt lottad här i livet! Jag har underbara vänner! Jag har underbara grannar som hjälper mig med Molly eller kommer ner med nybakad kaka till mig!!!


Då var det som vanligt igen då

Kyäni är över och smärtorna är som vanligt igen. Sent på lördag kväll blev det bestämt att jag skulle åka iväg till Härnösandpå söndagen. På söndagen vaknade jag men en molande känsla i magen bara. Det kändes hoppfullt. Tog bussen 9.47 för att hälsa på min nya härliga vän Sarah och hennes familj. Denna underbara kvinna lärde jag känna på endo-träffen här i Sundsvall i april och det bara klickade direkt mellan oss. Vi är så lika i mycket och att vi båda tyvärr är drabbade av endometrios gör att vi har ännu mer gemensamt. Vi har fikat och ätit och pratat och bara varit. Hur underbart som helst! Fick skjuts till Birsta där jag hämtades upp av föräldrarna. Tillbringade kvällen ute hos dem och kom hem sent på kvällen.

Igår var första dagen utan Kyäni på 14 dagar. Vid 14-tiden var det dax för dagens första morfintablett. Det gick inte längre. Det tog nån timme innan det släppte och det släppte och kändes okej. Kyani hjälpte mot smärtorna men dom poppade tillbaka så fort jag slutar dricka det, men nu vet jag att det finns nåt som hjälper iaf! Bara jag får ordning på min ekonomi så ska jag börja äta det här långsiktigt.

Molly var hur trött som helst igår kväll när vi kom hem. Hon hade varit ute precis hela dagen igår. Lekt och busat och nosat och tittat och haft koll på allt som hänt i den nya trädgården. När vi kom hem till föräldrarna så somnade hon efter 20 minuter.


Idag vaknade jag vid 8.30-tiden, av mig själv. INTE av Wilmer för en gångs skull. Låg och myste med Molly, som var hur trött som helst efter gårdagen. Ville inte kliva upp då smärtorna var hur jävliga som helst. Fick sms av en kompis som var sååååå kaffesugen att hon bara måste komma förbi. Hon ramlade in med minsta ungarna, 4 och 5 år, och vi fick en trevlig frukost tillsammans. Fick även hjälp med Molly. Som tack så passade jag dom underbara småttingarna medan mamma gick ner på kontoret och fixade lite. Vi läste böcker och såg på Snövit.

Somnade i soffan vid 14-tiden och vaknade strax före 16.30. Helt utslagen av smärtorna. Underbara grannarna hjälpte mig återigen och tog ut Molly på en kort promenad. Jag lyckades få i mig tabletter och lite middag och nu sitter jag här med en härlig domnande känsla i hela kroppen. Underbara grannen erbjöd sig att komma ner ikväll och ta ut bebis en sista sväng. Vad skulle jag göra utan dem??? Nu kom en annan granne ner och lämnade ett litet paket med nybakad kaka!!!

Tablettintag (hittills idag): 5

Kyäni 14-veckors test-period slut

Dag 13 - fredag 7/5:
Efter en überjobbig natt med smärtor vaknade jag vid 8-tiden. Lite frukost, lite Kyäni och lite vila så släppte resterna av nattens smärtor. Ner på AF för information och sen bort och hämtade mitt nya körkort. Faktiskt ganska så nöjd med det. Lite lunch, lite intervju och sen mys i solen. Fick främmande av Ann med några av barnen så jag bjöd på lite kaffe och fika.

Ringde och grattade min älskade Lisa på hennes 29 års dag. Ska åka ner i juni när lilla bebisen kommit. Får gratta henne och Ducke då, han fyller på söndag, 30 år. Min ekonomi tillåter just nu inte någonting alls utöver dagliga inköp, knappt ens det...

Mådde hur bra som helst under dagen och hela kvällen. Blev bjuden på efterrätt och lite vin hos grannen och vi satt och surrade ett par timmar.

Tablettintag: 0

Dag 14 - lördag 8/5:
Bra natt och ingen värk alls. Åt frukost och tog mig en dusch innan jag och Molly gick ut. Jag tog med mig lite kaffe och drack ute i solen - hur underbart som helst! In för lite lunch och sen ner på stan med grannen. Molly fick följa med. Blev bjuden på en glass i solen och kolla på lite drakar. Hem för en espresso hos grannen och där höll vi på att somna i solstolarna på balkongen. Men tröttheten fick ge vika då jag hade tvättstuga som kallade. Tvättar för fullt nu och har nyss fått i mig lite middag.

Känns lite nervöst nu. Sista dagen på Kyäni. Hur kommer det att bli i fortsättningen? Hur kommer det att bli imorgon?

Blir en film lite senare: Avatar. Hoppas den är lika bra som det sägs och som jag förväntar mig.

Nu ska jag vila lite och hoppas värken i hela kroppen försvinner. Hostar och nyser och känner mig lite konstig i kroppen. Smygsmärtorna ligger och oroar lite nu känner jag.

Tablettintag: 0
Smygsmärtor: 3/10

Kyäni 14-veckors test-period forts.

Dag 12 - torsdag 6/5:
Ja då var snart ytterligare en dag till ända. Ytterligare en dag utan smärtor. Det är en sån underbar känsla att vara 100% smärtfri. Det går inte att förklara känslan jag har. Alla ni som lever varje dag utan smärtor eller värk, har ingen aning om hur otroligt lyckligt lottade ni är. Det borde vara en mänsklig rättighet att få leva ett smärt/värkfritt liv. Jo visst har jag varit smärtfri tidigare. Har bara haft problem ett par dagar per månad, liggandes 3-4 dagar inför och vid menstruation och ibland genombrottssmärtor. Men sista 2.5 åren har dessa jävliga smärtor varit kontiunerliga. Att nu få må så här gudomligt är helt underbart!!!

Nu har jag börjat fasa för hur det kommer att bli efter jag slutar på denna testperiod. Kommer smärtorna att slå tillbaka direkt? Kan jag ha fått någon slags lindring i smärtorna? Kan jag ha sån tur att jag är helt smärtfri kanske???

Nu ska jag göra mig klar och skutta i säng. Imorgon blir det en tidig morgon då jag ska vara på möte på AF 10.15.

Tablettintag: 0

Kyäni 14-veckors test-period forts.

Dag 11 - onsdag 5/5:
Vaknade med lite smärtor, efter en tuff smärtsam natt. Lite frukost och lite Kyäni och efter en stund var smärtorna helt borta igen - mirakel? Ja kanske.

Var tänkt att jag skulle ta en promenad ner på stan vid lunch och sen sätta mig ute i solskenet som var på förmiddagen. Men lagom till jag skulle gå ner, så började det att snöa! Japp i Maj. Väntade lite och vid 14-tiden gick jag ner. Fick lite hjälp med telefonen och passade på att posta ett brev. Hem och gjorde ordning lite kaffe, då jag fick lite kaffebesök. Tanken var att vi skulle sitta ute så Molly fick springa runt ute, men när jag kommit hem så hade molnen dragit ihop sig och frågan var om det inte skulle bli regn. Efter kaffe så ville Molly ut, så vi gick ut med henne och fortsatte prata ute. Vi hade varit ute i kanske 10 minuter när det började hagla! Det var inte lite heller... Vi gick in.

Nu ikväll har jag avkalkad kaffebryggaren så nu luktar det ättiksprit hela lägenheten. Plockade även bort papper och prylar så nu börjar det se snyggt ut här hemma igen. Skönt.

Nu ska vi sova. Saknar en katt bara. Wilmer är borta. Han som alltid håller sig hemma eller i trapphuset. Ska nog vara vaken en liten liten stund till och sen gå ner en sista gång och leta efter honom. Finns han inte där då, så sover han nog hos en granne. Hur jag vet det? Det är kallt ute. Wilmer är INTE ute frivilligt när det är kallt, blåsigt, för varmt, regn, snö osv. Det ska vara perfekta väderförhållanden för att min lilla kille ska vara ute. Därför vet jag att han är hos en granne om han inte är ute eller i trapphuset när jag går ner senare...

Tablettintag: 0
Smygsmärtor: 0 (wohoo!!!)

Mer än smygsmärtor

Smygsmärtorna som varit de sista 2 kvällarna har även infunnits sig ikväll, men stannar inte i med smygandet, utan har gjort sig påminda på riktigt. Tabletter är ett måste sen 3 timmar tillbaka, men det vill inte ge med sig riktigt. Det här känns inte alls bra. Snälla sluta!!! Det har ju kännts så himla bra i flera dagar... Snälla snälla snälla - fortsätt vara bra!!! Snälla smygsmärtor - stanna inte kvar!!!

Smärtskala av senaste dagarnas smygsmärtor (0-10): 3/10
Smärtskala nu (0-10): 7/10

Kyäni 14-veckors test-period forts.

Dag 10 - tisdag 4/5:
Smygsmärtorna som jag hade igårkväll var borta imorse. Allt var som vanligt, dvs smärtfri. Jag börjar njuta av det här livet nu. Kan MYCKET väl kunna tänka mig att fortsätta så här!!!

Promenad bort med syster och bror stod på schemat idag. Promenaden ledde till farmor för en fika och jag fick den vanliga kängan om vilken ouppfostrad hund Molly är:
Slå till henne över nosen när hon skäller så att hon lär sig.
Var enda jävla gång får jag höra nån skit om hur dålig Molly är, sen undrar hon varför jag aldrig kommer på besök... Den här gången kunde jag inte hålla mig och sa att den som skulle våga slå eller göra nåt slags övergrepp på Molly, kommer jag att klappa till och det rejält! Då blev det tyst på henne, för den här gången.

Därefter blev det en promenad in på stan tillsammans, utan farmor. Lämnade Molly i systers kärleksfulla omvårdnad och gick in till söta killen i butiken, som så klart var upptagen och jag fick hjälp av den mycket mindre söta, finniga yngling. Ska ta mod till mig nån dag och bjuda ut han på en kaffe... Behöver dock ett moraliskt stöd - någon???

Därefter gick jag hem själv och syster och bror gick vidare på stan. Hemma så fixade jag lite papper och lekte lite med min lilla söta iPhone. Imorgon kommer porteringen att gå igenom och då kan jag använda den fullt ut!!!

Nu blir det en kopp te sen skutt i säng.

Smygsmärtorna är värre ikväll... Men inga smärtor under dagen i alla fall!!! Hoppas jag klarar mig utan tabletter ikväll, kvällen är ju snart över...

Tablettintag (hittills): 0

Smygsmärtor?

Både igårkväll och nu ikväll har jag haft lite småsmärtor som kommit smygandes. Dom är inte så farliga, så jag behöver ta mig en tablett, men det är lite gränsfall... Men jag är smärtfri under dagarna iaf!!! 5 dagar till av Kyäni, sen ska jag se om det återgår till det vanliga eller om jag kanske har tur att förbli smärtfri (under har ju skett förr!!!)....

Kyäni 14-veckors test-period forts.

Dag 9 - måndag 3/5:
Vaknade till ytterligare en dag utan smärtor. Det är så otroligt skönt att vakna upp på morgonen och MÅ BRA!!! Fick väcka lilla Molly igen vid 11.20 för att gå ut första svängen för dagen. Hon ville prompt ta med sig bollen ut, så hon fick springa lös ute på baksidan och leka bäst hon ville med bollen. Hon lessnar aldrig, så efter 35 minuter fick jag tag på henne och hon fick gå in. Jag gick ner för att hämta ut min iPhone. Hem och la den på laddning. Kl 16 kom syster upp och visade mig lite hur den fungerar, sen följde hon med oss på kurs, Rallylydnad fortsättning. Molly var inte så pigg i början men fick igång henne på sista rundan. Nu sover hon hur gott som helst här i soffan.

Imorgon ska vi tillsammans med syster och hälsa på hos farmor. Sen blir det vila för Molly som gäller. Hon brukar vara helt slut i 1-2 dagar efter kurstillfällen.

Nu ska jag se lite CSI, sen skutta i säng. Hur trött som helst idag av nån anledning...

Tablettintag: 0!!!!

Kyäni 14-veckors test-period forts.

Dag 7 - lördag 1/5:
Vaknade vid 10.30 efter en kväll med feber och tokvärk i hela kroppen. Inte vanlig värk var det utan förkyldvärk. Hade fortfarande värk i kroppen när jag vaknade, men inte så farligt. Klockan 14.15 tog jag och Molly bussen ut till moster för att fira kusinen som fyllde 20 år. God mat, god dryck och väldigt trevligt sällskap. Kom hem vid 22.30-tiden. Blev till att skutta i säng omgående då jag skulle upp kl 6 imorse.

Tablettintag: 0!!!!

Dag 8 - söndag 2/5:
Vaknade FÖRE alarmet imorse! Det trodde jag inte, med tanke på att jag skulle kliva upp 06.20. Upp och gjorde mig klar och gick iväg för att hjälpa bror´s jobb att inventera. Inventeringen gick bra och jag tjände en liten summa pengar. Hem och blev hur trött som helst. Vilade en halvtimme och sen gick jag och Molly ut och busade lite på gräsmattan. In och åt lite lunch. Jag och grannen Lisa samt annan granne Ulrika åkte iväg på öppet hus på nån Konst-måla-kreativ-ställe vid Sidsjön. En kille som Lisa jobbar med, som jag träffade på hennes Trinidad-fest, presenterade mig för den som var ansvarig för tillställningen. Jag pratade med honom om att jag vill bli kroki-modell och han skulle skicka mig information och senare ringa och boka in mig på tider hos Konstskolan samt hos dem!!! Åh vad roligt det ska bli!!!

Nu sitter jag här och inväntar syster som ska komma på besök en stund ikväll. Hon är hemma i stan ett par dagar innan hon och kärleken åker till Spanien.

Tablettintag: 0!!!!

RSS 2.0