Jag hörde ett rykte


Eller hörde är kanske fel. Jag har läst nånstans om det, bara så där i förbi farten. Reagera inte och sen föll det ur minnet. Ikväll var jag in och letade efter vilket "band" står för Endometrios. Rosa bandet är för bröstcancer, men endometrios är det olika för beroende på vem man frågar. I alla fall så var jag in på endometriosföreningens forum och såg då en text. En text om att det öppnats en endometrios-klinik!!! En klinik bara för oss endo-drabbade!!! Jag trodde inte det var sant!!! ÄNTLIGEN uppmärksammas vi och kommer närmare en godkänd och bekräftad diagnos!!! Beviset finns att läsa här och även en intervju, här,  av en tjej som behandlats där. Nu kanske FK börjar se och höra oss!

Stötta oss drabbade och skriv under namninsamlingen du med idag! Du hittar namninsamlingen här. Kom ihåg att bekräfta ditt namn via mail som skickas till dig! Skicka länken vidare till alla nära och kära och ovänner - denna jävulska sjukdom kan drabba vem som helst!!!

Kväll hos mig

Vilken dag, eller dygn eller senaste dagarna rättare sagt. Kaos i onsdags ledde till krismöte (3 timmars möte) på torsdagen som i sin tur ledde till att jag stannade kvar på min tjänst. Jobb fredag som avslutades med promenad på kvällen från travet. 1 timme och 20 minuter effektiv promenad - hur skönt som helst. Lördagen bara försvann. Jag gjorde ingenting och helt plötsligt var det dax att skutta i säng. Söndag var det jobb igen och hela dan försvann, skönt skönt! Kände imorse när jag vaknade att det skulle bli helt underbart att vara ledig. Klev upp och såg ett sms från min underbara vän L. Hon ville komma upp med mosters go-rumpa idag och hälsa på! Jag skulle precis sms´a tillbaka ett stort JA när telefonen ringer. Sjuk personal. 20 minuter hon ska börja och innan jag ska kliva av mitt pass. Då blev jag riktigt less... Pratar med chefen och jag sätter igång att ringa runt. Som vanligt ingen som kan jobba. Få till slut ordning på eländet (bra som jag är och underbara uppskattande ord från chefen) och kan sluta kl 11. Bara 1.5 timmes övertid... Skyndade mig hem. Passade på att ringa och avboka en inskolning då jag behöver få vara ledig. Tog en snabbdusch hemma, dammsugade av och hann precis diska undan när jag hör dörren smygas upp. L och E är här!!!

Vi gör en heldag på IKEA och lite andra affärer. Köpte en söt liten rosa/lila/röd/grön-klänning till go-rumpan. Kom hem vid 16-tiden och fikade här hemma innan tjejerna åkte hem. Jag har precis fått i mig lite middag och ska strx ta en låååång promenad i skogen med Molly.

Imorgon är jag hel-ledig och det ska bli helt underbart skönt!!! Sen är det jobb som gäller onsdag, fredag, söndag och tisdag... Tufft men det går väl.

Fick ett samtal idag. Ska återkomma imorgon och boka tid. Kanske kanske kanske.... *hoppas*

Nu en promenad med Molly!!!

Kakan är bakad!


Bakade mig en go-kaka. Blev hur underbart god som helst!!! Inte så konstigt med tanke på att det är jag som bakade den. Passade på att göra mig lite middag och matlåda till imorgon. Nu en dusch efter kvällspromenaden. Är uppe i 5 timmar och 40 minuter den här veckan *klapp på axeln*

Gick på en underbar promenad i em med underbara C. Det är så härligt att umgås med henne, så lätt att prata med och bara vara. Vi gick och pratade och Molly skuttade med, överlycklig att få springa lös i skogen.

Nu ska jag fortsätta kolla lite bil och hus!!!

Från den ena till den andra


Första inlägget... Jag har bytt från en blogg till den här. Det innebär en nystart på ytterligare en front. Jag försöker att förändra hela mitt liv. Det här är ytterligare en förändring till det bättre. Snart kommer allt att vara bra igen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0