Kyäni 14-veckors test-period forts.

Dag 6 - fredag 30/4:
Vaknade med lite feber och ont i kroppen. Molly var hur trött som helst och jag fick väcka henne vid 12-tiden för att gå ut FÖRSTA gången. Vi lekte på baksidan en stund, sen in med bebis och ner en sväng på stan. In med pengar på konto, och därefter inhandla lite matvaror. Hem och kände mig helt slut. Kroppen värkte så jag la ner mig på soffan en stund. Vaknde efter 2 timmar. Ut med bebis igen. Jag tänkte ta en längre promenad med henne men hon drog in mot innergården och ville springa runt där och jaga lite katter. Valborgsmiddag och mys i soffan. Frös som en tok så jag tände lite ljus och gjorde mig en kopp te. Värmen kom tillbaka till kroppen. Nu ska vi ut en sista sväng sen blir det sängen. Har INTE tid att vara sjuk nu.

Tablettintag: 0!!!!

Kyäni 14-veckors test-period forts.

Dag 4 - onsdag 28/4:
Vaknade till en helt okej dag. Åt frukost och gjorde oss klara för att ta en morgonpromenad till veterinären. Nej det hade inte hänt nåt igen, skulle bara hämta ett recept till Wilmer och lite med medicin till Molly. Vi hade precis kommit ut från porten när vi mötte grannen, Ulrika, som skulle ut på morgonpromenad med Gandhi - Mollys älsklings vän. Vi började att gå tillsammans. Ulrika var ganska dålig, feber och kunde knappt prata. Jag övertalade henne att gå hem och lägga sig och att jag skulle ta Gandhi med på promenaden. Jag och 2 hundar njöt av en härlig skogspromenad, där dom fick springa fritt. Hämtade medicin och recept och sen hem igen. Smärtorna var helt okej hittills. Ner på stan för en lunchdate med min Kyäni-försäljare. 4 timmar senare hade jag gjort ett bra klipp - minskat min mobilkostnad med drygt hälften och jag fick en iPhone till på köpet!!!

På kvällen var det hundmassage som gällde. Molly somnade under massagen och njöt verkligen. Brydde sig inte alls om de andra 3 hundarna som småskällde och skuttade runt. Hade lite känningar av smärtorna men inte så farligt.

Tablettintag: 2

Dag 5 - torsdag 29/4:
Vaknade med ett sms från grannen: har du möjlighet att ta med Gandhi på morgonpromenad? Självklart gjorde vi det! Blev en lång härlig runda i skogen en timme, med två galna hundar som röjde i buskar och snår. Molly var så himla duktig och kom direkt på inkallning, fastän att Gandhi sprang vidare. Hon lystrade direkt till om jag bara ropade på henne eller på båda. Duktiga lilla tjejen min!!! Hem och lämnade tillbaka en vovve och sen var det dax att göra sig klar för det efterlängtade mötet på AF. Där framkom det att jag ska ju inte vara inne hos handläggarna på själva AF utan på deras rehabiliteringsavdelning för att bedömmas vad jag klarar av att arbeta med... Där jag var i början av mars, för överlämning tillsammans med FK!!! Nu har jag gått i 1.5 månad och bara väntat, för att den jävla människan som jag träffade då, inte gjorde sitt jobb. Åh vad jag blir arg!!! Imorgon ska jag få en tid hos en rehab-handläggare, förhoppningsvis till veckan. Det är bara att fortsätta vänta, igen.

Ikväll var det dax för sista kurstillfället på massagekursen. Nu hade vi ett varsit rum, varje hund och förare, för att det skulle bli lättare för hundarna att koppla av. Molly somnade igen. Åh vad hon tycker det är skönt och mysigt! Helt klart värt varenda peng att gå den här kursen.

Nu ligger hon och sover och är så nöjd med livet. Har ätit sin vanliga mat ikväll. Hon mår bara bättre och bättre!!!

Smärtorna har varit i bra skick idag. Hur skönt som helst.

Tablettintag: 2

Kyäni 14-veckors test-period forts.

Dag 3 - tisdag 27/4:
Vaknade efter få timmars sömn av jävulska smärtor. Ringde gyn - inga tider idag. Alternativet var att sitta på akuten tills jag fick träffa en läkare, dvs efter kl 16, hade jag tur så kanske det blev tidigare, eller stanna hemma och pina mig igenom eländet med tabletter. Jag valde de senare. Har levt på soffan med höjd dagsdos av smärtlindring.

Det började ge med sig under eftermiddagen. Hjälpte grann-sonen med lite spanskaläxa och då började eländet om igen. Visste inte hur jag skulle klara av att gå på massagekurs ikväll med Molly, men tänkte att jag måste ge det ett försök iaf. Började packa ihop alla saker och ville dubbelkolla att jag hade med mig allt. Kollade mailen och reagerar på datumet. 28-29/4 är kursen. Idag är det den 27/4. Jag hade tagit fel på datum! Jäkla tur jag kollade innan jag gick iväg! Det blev istället en lugn och skön promenad i skogen med Molly, med flera stopp där jag fick sätta mig ner och vänta på att smärtorna gav med sig. Det var dagens händelser.

Efter dom första 3 dagarna var jag helt smärtfri. Nu har jag testat i 3 dagar igen - inte smärtfri. Men jag ger mig inte. 11 dagar till av testperioden.

Tack kära A för din omtanke och att du dök förbi på en kaffe, när du hörde jag var dålig. Bra vänner är få - tack för att du finns! Det var precis vad jag behövde, samt lite Molly-hjälp.

Tablettintag: 6.

Kyäni 14-veckors test-period, dag 1 och 2

Jag har fått påbackning från en viss person (Erika) att jag inte uppdaterat henne, och kanske andra som är intresserade, om hur det går med min test-period på 14 dagar med Kyäni. Jag åt ju det i 3 dagar och mådde hur underbart som helst dessa dagar. Ingen smärta i stort sett. Finns att läsa om här. Tog 1 morfintablett under dessa dagar, till skillnad från 4-6 tabletter per dag i vanliga fall. Ska försöka uppdatera om hur det går för mig under dessa 14 dagar.

Dag 1 - söndag 25/4:
Började med första påsen juice. Smakar gott, så det är inga problem att dricka det. Värken var helt okej under dagen. Gick en sväng på stan med grannen och hennes väninna, sen buss ut till föräldrarna för att hämta Molly. Hjälpte pappa med lite däckpyssel. Myste med Molly och gosade på en 9.5 veckors liten urgullig valp.

Tablettintag: 2.

Dag 2 - måndag 26/4:
Vaknade med nästan ingen värk. Tog mig en juice och gick ut med Molly. In och fixade lite papper och saker inför torsdag. Blev även en sväng ner på Frösunda för att hämta mitt betyg, eller vad man ska säga, och Ulrika hade skrivit så himla fint om mig. Hem och mötte grannen ute. Lämnade Molly hos honom och gick upp och fixade lite kaffe till oss. Satt ute i solen och njöt en timme innan jag fick skynda in och fixa middag innan vi drog iväg på rally-kurs. När jag kom hem så skuttade jag snabbt ner på lilla affären och handlade lite. Kom hem och då började värken. Jävulsk värk just nu... Kommer i vågor och blir inte bättre.

Tablettintag: 5.


Inte överrens

Idag är jag och smärtorna INTE överrens. Vaknade imorse och kom knappt ur sänge. Ingen bra dag för det så jag skulle gå upp till veterinären med Molly för efterkoll. Lyckades ta mig upp och trycka i mig tabletter. Avvaktade en timme. Inget hände. Tog en VARM dusch. Hjälpte inte heller. Väntade en timme till. Lite släppte det. Började gå den 20 min långa promenaden upp och det gick inte alls så bra. Fick stanna flera gånger och sätta mig ner för att inte falla ihop av smärta. Folk kollade konstigt på mig när dom åkte förbi i sina bilar. Allt var bra med Molly så vi avklarade besöket snabbt. Sen skulle vi gå hem igen. Samma visa igen.

Väl hemma så blev det vila i soffan. Behövde ta mig ner på stan och hämta ut recept till Molly, så det var bara att bege sig ner. Passade på att göra klart bolaget inför imorgon samt köpa hem lite mat. Blev till att ta bussen hem, då jag knappt kunde stå upp.

Molly fick springa ute och leka med Strumpan och bollen, då jag inte klarade av att gå nån sväng med henne. Lyckades fixa lite middag, men nu är det inte alls bra. Blir till att ligga i soffan resten av kvällen och hoppas det släpper snart.

Paula ska komma hit med lite förpackningar av den amgiska drycken Kyäni, som jag ska få testa i 10 dagar. Fungerar det så måste jag börja ta det dagligen. Tänk om jag bara hade en bra helg sist och att det var därför det kändes så bra. Nu provar jag i 10 dagar och då borde jag märka av nån effekt eller inte. Håll tummarna för att det hjälper. Jag vill ha ett normalt liv igen!!!

Kan det var sant???

Jag fick möjlighet att i 3 dagar prova på nytt ett hälsopreparat från Alaska, Kyäni. Det är gjort enbart på fruktextrakt, bl.a blåbär, aloe vera, noni och granatäpple. Under dessa tre dagar var jag HELT SMÄRTFRI!!!! Det var en helt underbar känsla! Jag levde på 1 morfintablett under dessa 3 dagar, istället för 4-6/dag som det är i vanliga fall. Är det sant? Kan jag ha hittat nåt som hjälper mig att ha ett normalt liv igen? Jag drack saften (jag kallar den saft, för det var så det smakade) 1 gång per dag och tog 15 droppar x 3 av Nitric Oxide-flaskan (smakade inte lika gott, men helt okej). Jag har inte mått så bra på flera flera flera år!!!!


Nackdel? Jo det finns en. Det kostar 1200 kr/månad... Vill du sponsra mig till ett bättre liv, så hör av dig så får du mitt kontonummer!

Suck...

Ikväll var det dax igen. Akutbesök hos veterinären igen med min älskade lilla Molly. Det hela började igår. Helt plötsligt bara tok-kräktes hon. Alldeles gult, så som koncentrerad apelsinjuice, och väldigt mycket. Hon verkade må bättre efteråt och följde med mig ut en stund i solen. Men ville inte äta nåt, igen. Idag var hon väldigt trött och hängig. Följde med mig ner på stan en sväng på eftermiddagen och på vägen hem fick hon diarré-liknande avföring. När vi kom hem började det. Hon var jätteorolig. Sprang runt i hela lilla lägenheten och kunde inte komma till ro och sova nånstans. La sig ner i 10-20 sekunder, flög upp och la sig ner på annat ställe. Till slut kom hon oc kröp upp i famnen på mig och bara skakade och darrade i hela lilla kroppen. Vi gick ut, då jag tänkte att hon kanske behövde bajsa mer, men hon ville bara sitta i min famn. Ville inte vara på backen. Då ringde jag veterinären. Kom upp med det samma, fick jag till svar. Pappa (jo han är hemma igen!!!) skjutsade upp oss. Molly sattes in på dropp och vätska igen. Eftersom alla prover är bra och med dom nya symtomen så trodde veterinären att det kanske kan bero på magkatarr/magsår. Molly fick injektion med antidot i nacken, samt Novalucol i munnen. Vi satt igen med dropp i 2 timmar och hon började piggna på sig igen. Fick med recept hem på tablettbehandling i 10 dagar, samt flytande (Novalucol) att ta 3 gånger per dag. Även prover på sköldkörteln och bukspottskörteln togs. Ska tillbaka imorgon bitti för att få svar på ena provet och ev vätska upp lite till. Hon fick ha kvar kanylen, för att slippa sticka om imorgon om det skulle behövas.

Nu sover hon så gott här i soffan och jag börjar kunna koppla av igen. Ska se om hon vill gå ut en sista sväng, sen ska vi sova. Jag är hur trött som helst. Det tar knäcken på mig när mina djur inte mår bra... Nu hoppas jag att det är så enkelt som magkatarr, så lilla Molly får må bra.


Effektiv dag idag

Idag hade jag bestämt mig. Idag skulle jag ta itu med förrådet. Det fanns en kartong, längst in, längst ner i ett hörn. Den behövde jag komma åt. Min servis, lite glas, vaser och skålar fanns i den kartongen. Jag började rensa och riva ut saker och fylla en blå posten-låda med proslin. Sen var det bara att knata upp och ner för trapporna med saker. 5 vändor tog det. Packa upp allt och in i skåpen. Sen var det bara att packa in allt i förrådet igen... men jag är klar med det i alla fall!

Sen blev det lite kaffe i en solstol på baksidan, medan Molly sprang runt och retade Wilmer och lekte med sin lilla boll.

Nu fick jag veta att jag eventuellt måste hämta min far på Gardemoen imorgon kväll. Han kan ev vara på väg hem från Spanien. Flyger via Oslo och har han tur så är luftrummet över Sverige och Arlanda öppet, så han kommer hem. Jag står stand-by imorgon för en biltrip till Gardemoen eller Arlanda! Spänningen stiger!!!

Cyndee Peters

I söndags kväll var jag, mamma, moster och morbror till Njurunda kyrka och lyssnade på Cyndee Peters. Vilken fantastisk kvinna! Hon har en sån otrolig utstrålning. En otroligt färgstark kvinna som gav mig rysningar när hon sjöng och även lite tårar. Hon sjöng så vackert och med budskap så det finns inte ord att beskriva hur underbart det var att få lyssna. Jag hade mer än gärna suttit i mer än 1 timme och 45 minuter som konserten var. Vilken underbar röst! Vilken fantastisk kvinna hon är!!!

Måtte hon vara frisk nu!!!

Ringde veterinären igår för rådgivning om Molly. Dom tyckte vi skulle komma upp, igen. Efter 2.5 timme på veterinärshuset så hade Molly genomgått röntgen över buken/bröstkorgen, kontraströntgen, blodprover, ul av livmoder/urinblåsan och dom hade vätskat upp henne. Inga fel alls hittades. Vilket i sig är jätteskönt, men konstigt. Trond, veterinären som hade hand om oss på kvällen, sa att det är ju bra att det inte är nåt fel, men frustrerande att jag inte hittar vad orsaken är till att hon inte äter eller dricker. Hon fick en kortare kortisonkur som hon ska äta över helgen, då det kan hjälpa till att öka matlusten.

När vi kom hem då åt Molly lite iaf och drack lite vatten. Var upp nu igen på morgonen för sista bilden på kontrasten och allt ser bra ut. Hon åt lite nu på morgon också och dricker vatten igen. Hon gick med på promenaden upp till lv5 imorse och skuttade glatt med, det har hon inte gjort tidigare i veckan, utan jag har fått dra henne ut för att kissa...

Nu ligger hon och sover. Är helt slut efter veckans bravader kan jag tänka mig. Alldeles nyss började hon tokvifta på svansen, i sömnen. Undrar vad hon drömmer... Är hon så glad, då kan det inte vara gårdagen hon drömmer om kan jag tänka mig.

Nu håller jag tummarna för att hon mår bättre och börjar äta riktigt. Mitt hjärta håller på att gå sönder när min lilla bebis är dålig och inte mår bra.

Molly är hemma igen!!!

Kl 19.00 var jag upp till veterinärshuset för att hämta Molly. När hon kom ut och såg mig så blev hon så lycklig och hoppade och pussades som bara den! Dom hade gett henne dropp och vätskat upp henne och hon mådde mycket bättre än när jag lämnade henne. Fick med mig en energimat för att få henne att äta lite. Fick även en tid den 20/5 för hjärt-ul. Vår veterinär var upptagen med ett akut sjukt annat djur, så hon var inte tillgänglig. Ska ringa henne imorgon och kolla upp varför Molly måste kolla sitt lilla hjärta... Nåt måste det ju vara. Annars skulle det väl inte bokas in ett ul på hjärtat???

Vi kom hem och jag blandade en matsked energimat med lite torrfoder. Hon åt lite grann. Gick därifrån. Kom tillbaka och åt lite till. Nästan allt är slut och hon åt även torrfodret. Hoppas det vänder nu med maten och hon blir bättre snart. Jag har tagit bort alla gosedjur, som Åse sa, så får vi se om det blir nåt bättre för den ev skengravida lilla bebisen.

Molly låg och sov tidigare, när hon helt plötsligt flyger upp och börjar nosa runt inne. Jag klär på mig och tar ut henne. Vi hinner knappt utanför dörren innan hon kissar. Vi går en sväng och hon kissar och kissar och kissar. Stackars lilla tjejen. Inte lätt att ligga på dropp flera timmar. Oj vad kissnödig man kan bli.

Vi ska snart ut en sista sväng innan natten, sen hoppas jag att hon klarar sig från nattkissningar.


Morgondagen bjuder på att jag måste ut till Alnö för husvakt. Sotaren ska komma och sota nån gång mellan 12.15-15.00. Perfekt för oss att sitta ute i solen och mysa på altanen. Torsdag blir det AF sen pysselkväll. Fredag lugnt (än så länge ser det så ut iaf). Lördag natt ska jag bila ner till Arlanda. Ska tyvärr inte flyga nångstans utan hämta pappa som kommer hem från Spanien. Fattar ni vad han älskar min mamma!!! Han kommer hem med ett tidigare plan, (istället för att spendera tiden i lägenheten i värmen och Spanien), lördag natt/söndag morgon, bara för att spendera 2 nätter hemma tillsammans med sin fru, innan han åker iväg igen för att jobba nånstans i Europa. DET mina vänner är kärlek efter 38 år tillsammans, varav snart 30 år som gifta!!!

Lilla bebisen min

Kl 13.00 idag hade Wilmer och Molly tid hos veterinären. Lånade föräldrarnas bil och åkte upp. Wilmer skulle på bröströntgen för att se om de vätskedrivande tabletterna hade hjälpt mot lungödemet och Molly skulle på efterkoll på urinvägsinfektionen. Pratade med underbara veterinären Åse om att Molly är jättetrött, äter inget, verkar ledsen och nere. Hon såg det på henne också. Det togs blodprover på Molly. Wilmer ylade som besatt (han satt i buren undertiden vi höll på med Molly). Urin -och blodprover visade ingenting, mer än att hon var lite uttorkad, en inte så det var farligt. Med tanke på hennes symtom och att hon löpt för ett tag sedan, så trodde Åse att hon kan vara på väg in i skendräktighet. Molly skulle få en spruta b-vitamin och lite energirik mat med mig hem, för att se om hon kommer igång med ätandet igen. Skulle hon inte bli bättre och börjat äta innan slutet av veckan, så skulle jag tillbaka med henne på fredag för uppvätskning och ev mer kontroller. Vi satte oss och väntade på att regleringen till f-bolagen skulle bli klara när Molly bara blir jättekonstig. Reagerar inte på att det kommer in en hund i väntrummet, utan är bara jätte jätte trött. Jag säger till och vi får gå in på ett nytt rum och vänta. Åse kommer tillbaka och lyssnar på hjärtat och lungor. B-vit-injektionen ska inte ge effekt så snabbt, så det kan inte vara pga den som hon är dålig. Åse vill behålla bebis över dagen för att vätska upp henne och ha henne under uppsikt ett par timmar. Jag håller med. Jag betalar och åker hem med Wilmer, som fortfarande ylar och pratar.

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå och att telefonen inte ska ringa. Fasar för att telefonen ska ringa och det är djurkliniken... Snälla låt klockan gå så att den blir 19 snart!!!! Snälla låt Molly bli som vanligt igen, min skuttandes, lekandes lilla bebis!!!

Då var jag officiell då.

Vaknade imorse med en sån jävulsk smärta. Rullade ur sängen och tryckte i mig tabletter så fort jag kunde. Tog en snabb varm dusch men det hjälpte inte alls. Ut med Molly som inte ville göra någonting alls förutom att mysa och leka med katterna, som följde med som två fripassagerare. När vi kom in så vet jag inte om hon hunnit med att göra sina behov eller inte. Kusin Mathias kom vid 10-tiden och hämtade kattburen. Strax efter 10.30 kom söta Ann och hämtade mig. Fick skjuts till AF och blev inskriven. Jag är nu officiellt arbetslös. Kul.

Hem och ner i tvättstugan. Mellan tvätta och hänga blöt tvätt så låg jag utslagen i soffan och försökte överleva. När tvätten var klar och jag märkt att ena maskinen inte centrufugerade tvätten (dvs tokblöt tvätt som det bara rann om...) så stressade jag och Molly iväg på fortsättningskursen på Rallylydnad. Molly gjorde så gott hon kunde, med tanke på att hon inte mår så bra. Nu ligger hon, igen, bredvid mig i soffan och bara sover...

Imorgon är det dax. Molly ska upp till veterinären och kolla varför hon inte mår bra, samt att uvi är borta. Även lilla stackars Wilmer ska upp. Vi ska kolla om hans lungödem har blivit bättre av vätskedrivande tabletterna eller inte. Jag hoppas hoppas hoppas så mycket att det ska vara så!!!! Känns hur jobbigt som helst att åka dit imorgon. Nu håller vi tummarna för Wilmer!!!!! Allihopa!!!!

Resereporter

Tänk att få vara resereporter! Vilket underbart liv det skulle vara... Jag kan få möjlighet att göra det, om jag vinner. Om du vill ha samma chans (bjud med mig så klart!!!), så gå in och tävla här.

Sjuk liten bebis

Molly mår inte bra. Har ätit en antibiotikakur i 10 dagar och sista 6 dagarnar har hon inte ätit sin mat alls. Hon bara sover. Leker om man kickar i gång henne, men hon tar inget eget initiativ till lek. Ringde veterinärens jourtelefon idag och dom sa att är hon inte bättre tills på måndag så ska jag komma in med henne. Men huvudsaken att hon dricker vatten. Skulle ge henne lite burkmat, bara så att hon får i sig lite mat. Mormor och morfar var hit nu ikväll och hälsade på. Deras 11-åriga papillion var med, Snobben, och Molly brukar alltid vara helt galen och leka som en tok när han kommer. Men nu ville hon bara ligga och sova. Snobben var helt tokig i henne då hon luktade gotta efter löpet. Till slut orkade hon inte mer utan ville bara upp i mitt knä och vara ifred. Stackars lilla bebisen. Mammas hjärta blöder och värker av oro just nu....


Det är inte bra det här...

Sov natten som var tack vare sömntabletter. Vaknade med smärtorna imorse igen. Molly måste ut, så jag halvkröp ner för 2 trappor, Molly gjorde det hon skulle och sen krypliknande steg in till soffan igen. Underbara snälla Ann ringde vid 11 och frågade om jag behövde något och åkte på lilla affären åt mig. Hon kom upp för en kopp kaffe och vi surrade lite innan hon åkte hem till barnen igen. Jag fortsatte vila. Vid 14-tiden så fick jag hjälp med Molly av grannen som gick ut med henne. Kollade på film från liggande läge i soffan. En as-dålig film förresten, Management. INTE värd att se!!!! Sen sov jag 2 timmar. Mamma kom hit och hämtade Molly och nu är smärtorna fruktansvärda. Har fått dubblat doseringen på smärtlindringen. Det värsta är att så här brukar det vara när jag efter ett par timmar får åka upp på gyn. Vill verkligen inte åka in!!! Funderar på om jag ska packa min sjukhusväska för säkerhetsskull, nu när jag fortfarande kan stå upp... Smärtskala just nu är 7, påväg mot en 8.

För en stund sedan ringde mobilen. Farmor. Jag orkade verkligen inte surra med henne. Hon pratar om allt och ingenting och ska ta reda på saker om mig och hur jag mår för att hennes väninnor vill veta. Jag svarade inte utan tänkte ringa upp när jag mår bättre. Det hinner inte ens gå 2 minuter innan hon ringer igen. Så kommer det alltså att fortsätta tills jag svarar, så det var lika bra. Jag svarade och det första hon säger är:
Farmor: -Jag ringde förrut idag men du svarar inte.
Jag: -Jag är jättedålig och orkar inte prata i telefon kan vi höras en annan dag?
Det lyssnade hon inte på utan satte igång samtalet. Efter 4e gången jag försökte säga att jag inte orkade prata så lessnade jag. Sa till henne:
-Jag orkar inte prata för jag är jättedålig, jag hör av mig någon annan dag.
Det gick inte heller fram.
Farmor: -Johanna och mamma ska komma och äta lunch imorgon och jag tänkte att du också kunde komma hit.
Jag: -Jag orkar inte prata i telefon nu och jag vet inte hur jag mår imorgon för jag är JÄTTEDÅLIG! Jag hör av mig imorgon. Nu måste jag vila.
Det gick fram och hon gav upp.

Nu ska jag vila och hoppas hoppas hoppas jag får vara kvar hemma!!! Piss-jävla-helvetes-skit vad jag hatar det här!!!!!

Dom kom från ingenstans

Satt i soffan och kollade på True Blood. Från ingenstans dök dom bara upp. Smärtorna är så intensiva så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Morfintabletterna hjälper inte. Ligger i soffan och vet inte hur jag ska lyckas ta mig upp och gå ut med Molly. Vad har hänt???? Gud så ont det gör!!!!!!!

Jaha, vad har hänt här hemma då???

Sen kalaset så har jag i stort sett inte gjort så himla mycket.

Fredag var det lite återhämtning och litet kalas för trevliga Maria på fm.

Lördag hände inte mycket. Låg med en feber som ena stunden fanns där och nästa inte. Tillslut ignorerade jag den och söta Ankie kom över och bjöd mig på en otroligt trevlig kväll ute på stan och inne på några krogar. Pizza på Navet fick avsluta kvällen. Molly hade hämtats av syster, som är hemma från Umeå (jipppiiiii), tidgare på lördagen så jag fick sova ut HELA söndagen!!!

söndag em så körde jag bort bilen till Ankie och söta hon skjutsade ut mig till middag hos föräldrarna. Eller jag körde och hon åkte med! Gud så jag saknar att ha en BIL!!! Molly blev överlycklig när jag kom, som vanligt. Det är få som kan vara så lycklig som hon blir när man kommer hem. Lilla söta bebisen min. Det bjöds på oxfilé-middag på kvällen och skjuts hem av syster.

Måndag var det inte mycket som hände. Jag åkte dödsbil ut till Alnö för lite våffel-lunch. Dödsbilen kördes som vanligt av morfar och jag var i vanlig ordning livrädd hela tiden. Lunch tillsammans med morföräldrar, mamma och minsta kusinen som är 19 år. Jag stannade kvar med mamma och umgicks med henne. Såg Pearl Harbor tillsammans och början av hockeyn. I sista pausen åkte jag hem och hade tänkt komma i säng tidigt, men så blev så klart inte fallet. Ja ja, det är ju ändå påsk.

Tisdag var det dax för kalas igen. Ann kom över med sina 5 ungar och Molly blev lycklig som vanligt! Det kalasades på kakor och rulltårtsbakelser.


Mio, Embla och Freja.


Mamma Ann, Mio i hörnet.


Mamma Ann, Nova, Saga och Mio.


närmast i bild: Nova, Freja, Embla och Saga.


Mio och Molly.


Molly, Nova, Mio och Freja. Att bo i en etta med 5 ungar blir lite tråkigt för barnen så då slog vi igång Törnrosa.


Molly är inte van med så många som ska leka och gosa hela tiden, så hon tog en sovplats och somnade.


Embla och Molly.

Mamma kom hit efter jobbet och jag bjöd på middag och fick sen skjuts ut till Timrå, där jag skulle vara barnvakt till Ann´s ungar. Vilka otroligt snälla barn!!! Gjorde precis som jag sa och alla var i säng i tid. När hon kom hem var det meningen att hon skulle skjutsa hem mig, men vi gjorde så att jag tog bilen hem och skulle köra tillbaka den dagen efter, dvs idag.

Idag, onsdag, så klev jag upp, duschade och tog ut Molly på en snabbkissrunda (var det tänkt). Hon höll på i 25 minuter och vägrade att bajsa, så till slut fick vi åka med endast en nykissad Molly. Bil ut till Ann för lite frukost och innan jag kom därifrån så var kl 16. Väldigt trevlig dag måste jag säga. Molly är helt slut! Hon är verkligen inte van med så många barn som låter hela tiden. Men det gick hur bra som helst. Hon var så duktig hela tiden!!! Nu sover hon här bredvid mig och vi inväntar Grey´s Anatomy och lite senare True Blood!

Fika, gyn och kalas igår

Gårdagen var fullspäckad med händelser. Dagen började med skönsång a´la föräldrarna 07.09. Sen somnade jag om. Vaknade av födelsedagspussar från söta Molly vid 9.15 och vi klev då upp. Ut en sväng med bebis, sen in och gjorde klart det sista inför kvällens kalas. Duschade och gjorde iordning nya frisyren, dvs handduktorkade oc lät det självtorka, hehehe. Myste lite med bebis som fick ut och leka med Maja (grann-labben) innan jag gick iväg.

Träffade 4 underbara nya människor igår. Vi är alla endo-systrar och hade äntligen fått till en endometriosträff här i stan. Vi träffades på Tant Anci och Förken Sara där vi åt gott och pratade. Det var så otroligt skönt att äntligen få prata och träffa någon:
  • som VET vad jag går igenom,
  • som VET hur jag mår,
  • som VET hur det känns när man bara har mörker omkring sig,
  • som VET hur det känns att inte kunna få barn,
  • som VET hur det känns när man har nära och kära som är lyckliga och överlyckliga med gravidmage,
  • som VET hur det är att ligga med smärta,
  • som VET hur det är att tvingas till ett liv med konstant värk.
Jag fick tyvärr lämna sällskapet tidigare, då jag hade återbesökstid på gyn. Allt såg bra ut. Inga nya cystor, varken choklad eller endo. Hormontabletten ska jag sluta med, då jag inte har fått någon som helst effekt av den. Ska återkomma med en telefontid om ca 3 månader, om det inte blir nån förändring under tiden vill säga.

Därefter var det bara att ta sig hemöver. Gjorde ett stopp på ica och köpte lite tulpaner till mig själv, sen ytterligare ett stopp på Blå Kiosken för lite kina-hämt-mat. Hem och åt lite och garnerade tårtan:18.05 kom föräldrarna. Jag fick en bokhylla jag kollat på och eftersom att det är jag och pappa i samma rum, så slog vi upp det på en gång. 18.10 började vi och 18.45 var vi klara! Sen droppade släkten in eftersom och jag bjöd på tårta och kaffe. Kl 21 var alla ute ur lght och jag kunde diska bort och göra snyggt här hemma igen.

Imorse kom söta Maria och fika lite tårta och vi pratade och hade lika trevligt som vanligt.

Nu ska jag ta mig en härlig promenad i vår-solen. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än, men jag tror med all säkerhet att det blir en lugn hemmakväll med mig själv och en film.

Glad Påsk och grattis!

GLAD PÅSK!!!!

 

... och grattis till mig på födelsedagen!!!!


RSS 2.0