Testpilot Rydberg´s Bearnaisesås

Gillar du bea? Det gör jag! Därför har jag anmält mig som testpilot för Rydberg´s Bearnaisesås. Det är nya smaker på bean som ska testas fram och det är ju perfekt för mig! Bea kan ju användas till hur mycket som helst, kött, kyckling, dipp osv! Enkelt, perfekt och gott!

Vill du veta vad det handlar om? Eller vill du också vill bli testpilot och få chansen att bli den utvalde? Gå in och läs här.

Eller se filmern här.

Ett nytt kapitel är påbörjat känns det som!

I tisdags var det dags. Förhandling numer 2. Efter 4 timmar med påhitt och lögner och skitsnack så kände jag att nu orkar jag inte försvara deras påhopp längre. Vi gjorde en förlikning och avslutade där på plats. När jag kom hem, så hämtade jag bara Molly och åkte direkt hem till H. Där slog smärtorna ut i full blom. Jag låg i soffan och var helt utmattad av förhandlingarna och av smärtor. Sov fram och tillbaka under ett par timmar. När det var dags för middag så var smärtorna outhärdliga. Jag gick dubbelvikt genom lägenheten. Lilla N frågade varför jag stod lutad över diskbänken och sen tyckte hon synd om mig. Lilla sötnöten! Efter middagen fick jag lägga mig igen. Gjorde ett tappert försök att åka hem vid 19-tiden, men blev tillbakatvingad till soffan av H. Funderade starkt på att åka in akut, men hade viktiga planer resten av veckan, så jag tvingade mig kvar hemma hos H. Vid 23-tiden började smärtorna släppa så pass att jag kunde ta mig hem. Väl hemma så slocknade jag direkt. Jag är så glad att jag har en vän som H!!! Hon är helt underbar!!!

På onsdagmorgon var smärtorna okej. Inte helt bra, men heller inte åka-in-akut-smärtsamma. Gjorde mig redo och begav mig iväg till Tonhallen. Där arrangerades det en jobbmässa. Jag hade väl inte så där superstora förhoppningar eller förväntningar, men väl där så stötte jag på ett företag som ville att jag skulle komma på jobbintervju dagen efter!!! Börjar det vända nu? Åkte sen hem och vilade.

På torsdag var smärtorna riktigt bra. Det kändes i kroppen att det varit tuffa förväntningar och nervositet inför tisdagen som hade släppt och därmed släppte även smärtorna - perfekt inför intervju! Intervjun gick bra, tror jag, och nu är det bara att vänta på svar. Sen var det bara att åka hem invänta hockeyn. Hockeyn gick hur bra som helst, vinst med 2-1 mot FBK efter en fantastiskt vänding!

Vaknade imorse och fortsatte irritera mig över att min dator inte ville fungera. Skjutsade lilla mamma till Birsta och sen hem för att sälja min lilla video. Har ju ändå ingen användning av den, så varför ska den stå här hemma och samla damm? 200 kr extra till mig! Körde ner lilla pärlan till garaget och åkte med snälla pappa hem. Bjöd honom på kaffe och semla och överraskade honom med ett par raggsockar! Han blev hur glad som helst! Han ringde ikväll och tackade än en gång för dem. Roligt när folk blir så glada för saker jag gjort. Han fick dock inte till min dator fullt ut, så nu får jag surfa med kabel, men det går ju lika bra det! Vet inte om min dator är på väg mot slutstationen eller vad det är, men vi gnetar på med kabel istället för trådlöst, fungerar lika bra det som sagt!

Wilmer går det inte så bra för verkar det som. Han har, enligt min hemma-våg, gått ner ytterligare 0.5 kg sen vi var hos veterinären i januari. Nervöst inför nästa besök den 2/3... Jag är INTE redo att förlora honom än. Han ligger bara och sover hela dagarna, antingen på bänken nere i trapphuset eller hos grannen. Han är knappt inne, förutom nattetid, då han inte orkar med en energifylld liten Molly. På tal om Molly, så håller hon på att driva mig till vansinne. Hon piper och gnäller och låter i köket, konstant, nedanför skåpet där jag har hennes godis.Ett sånt där högt pipande som skär i öronen. Hur länge står man ut innan öronen faller av? Nu har hon hållit igång i 25 minuter...

Testpilot Arla Köket

Jag har anmält mig till testpilot för Arla Köket crème fraiche gourmet. Det är nya smaker på crème fraiche som ska testas fram och det är ju perfekt för mig! Jag lagar ju ofta mat och desserter med hjälp av crème fraiche!!! Enkelt, perfekt och gott!

Vill du veta vad det handlar om? Eller vill du också vill bli testpilot och få chansen att bli den utvalde? Gå in och läs här.

Eller kolla in filmen här.

Besökare vs. kommentarer

Jag snittar 24 enskilda besökare per dag. Jag har ju tydligen en blogg som är intressant, annars skulle jag inte ha er som läser, men med tanke på kommentators-statistiken så borde jag väl ha färre besökare? Så min slutsats, denna sena kväll/natt är:
1. Jag skriver inget roligt som är värt att kommentera.
2. Jag skriver inget intressant som är värt att kommentera.
3. Besökare har kommit fel och klickar snabbt vidare.

Sååå... Teoretiskt sett borde jag ha fler kommentarer varje dag, eller hur :)

Jo jag vet. Innehållslöst och tråkigt inlägg, men vad ska jag göra? Det är tok-snö-storm ute. Jag har pulsat runt husen, på-bylsad så knappt ögonen syntes (är det ett ord). Molly skuttade glatt runt, så gott hon kunde i den drivande och djupa snön. Vi vek in, som vanligt, mellan husen men där var det totalt stopp! Vi hade där två val:
1. Gräva oss igenom 50 cm snö fram till dörr nr 2 av 3 (vår uppgång).
2. Gå runt och tillbaka.

Vi valde alternativ 2. Molly blev lite konfunderad, men vad ska man göra? Jag kände mig inte på något gräva-en-tunnel-genom-snödriva-humör. Men vi kom till slut in, genom en dörr som var igensnöad och delvis fastfrusen och sen inte gick att stänga igen bakom mig... Det är inte min dag idag. Tur jag har en söt liten hund som livar upp mina dagar!

Molly, en hund som ÄLSKAR snön!!!

 

Självklart mina älskade katter, som nu förtiden röjer järnet här hemma, när det inte går att vara ute och göra av med energi. Det är full fart här hemma nu mer kan jag lova!


Super Bowl!!!

Sitter vid detta tillfälle och njuter!!! Det är ÄNTLIGEN Super Bowl-söndag!!! Som jag har väntat!!! Just nu leder Green Bay Packers med 14-3 mot Pittsburgh Steelers, vilket är bra, väldigt bra! Heja Packers!

Annars har det inte hänt så mycket, inte mycket jag kan gå in på här dock. Har varit ett par turbulenta dagar, men allt har löst sig till slut, så det är ingen idé att dra upp det just nu.

Hade älskade moster och morbror här på besök idag, semel-och-prata-av-mig-besök. Jag älskar min moster nåt helt otroligt. Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Jag kan prata med henne om allt mellan himmel och jord. Hon stöttar mig i allt och det betyder så himla mycket. Speviellt när andra inte gör det samma, andra som jag förväntar mig skulle stötta och finnas där.

Hade en sån fantastiskt bra och smärtfri dag igår, lördag. Men så klart så slog det till under senkvällen/natten. Extra morfindoser och lite sömn. Vilket resulterade i att jag vaknade med en strålande och skärande smärta imorse. Den här sortens smärta har inte funnits tidigare, så det gör mig lite orolig. Men jag inväntar mitt försenade läkarbesök, mitten av januari, skulle jag fått ett återbesök, så får vi se vad dom säger. Smärtorna har i alla fall gett med sig lite nu, så jag ska göra mig klar och krypa ner under täcket så får vi se hur länge jag orkar vara vaken och se matchen.

Får se hur mycket bloggande jag orkar med under veckan som följer. Tisdag den 15:e är nästa förhandlingsmöte, om 1 vecka drygt. Det finns inget jag kan påverka för tillfället, men ändå finns det en nervositet och stress-känsla i kroppen. Vill bara ha dagen avklarad så jag vet vad som händer nu och hur jag kan gå vidare med mitt liv.


Smärtfri!

Igår, måndag, hade jag min efterlängtade tid hos C, massage/healing. Hon masserade och "drog" ut stress ur min kropp. Hon berättade precis hur jag kände och mådde och allt jag kände, kände hon - mina smärtor, mina känslor, ja allt. Det var otroligt tufft att ligga där medan hon höll på. Hon sa att hon kunde hjälpa mig med smärtorna, men först av allt måste jag få bort min stress som jag har i kroppen. Hon ville inte gå in djupare på mina smärtor igår, då jag skulle iväg och jobba på hockeyn, för då skulle jag bli liggandes efteråt och det skulle inte fungera. När hon var klar, så var jag fullständigt slut i både kropp och själ. Vi bokade in en ny tid, dagen efter nästa förhandlingsmöte, och jag fick lova henne att ta det lugnt och inte stressa.

Hanna hade Molly hos sig över natten, så efter hockey körde jag hem mamma och passade på att säga hej och hejdå till min älskade syster som flyttar till Stockholm. Därefter åkte jag direkt hem, bytte om till nattlinne och morgonrock (varför heter det morgonrock, när man kan ha den på kvällen???) och myste ner mig i soffan med en kopp te. Kollade lite på tv, sen myste jag ner mig i sängen med en bok. Somnade och sov i över 11 timmar. Vaknade imorse, utsövd och mörbultad i ryggen (efter massagen). Åt frukost och tog det lugnt. En dusch och plocka iordning papper och saker. Blev hämtad av Hanna, Nova och Molly, och jag packade in mig och katterna (i en bur) och vi åkte upp till veterinären. Vaccin för Molly och Tassan. Wilmer var det det vanliga med: vikt, blodtryck och blodprover. Allt var bra, förutom vikten. Han har gått ner i vikt igen. 0.5 kg sen i oktober. Att han minskar i vikt, är inte bra alls för honom. Vi har bytt ut hans foder, så får vi se om han lyckas öka lite i vikt. VIktnedgången beror på hans njursjukdom. Men som Åse, vår underbara veterinär, sa: han mår väldigt bra, med tanke på hans hjärt -och njursjukdom. Vi har ny tid om 1 månad för att kolla hans vikt, så får vi se hur det blir efter det. Så länge han ser ut att må bra och inte har ont, så hänger lilla grisen min med!

Jag hade otroliga smärtor igår, men idag har jag inte kännt nästan någonting alls! Jag har tagit det lugnt och inte stressat och det är ju precis vad jag behöver! Det är en helt fantastisk känsla jag har idag!!! Hoppas det fortsätter länge till!!! Spännande att se vad som händer efter den 16/2, då C ska gå in på djupet med mina smärtor. Men jag och Brittan har helgarderat så hon kan köra hem mig om det skulle behövas efteråt.

Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen som smärtfri, men en tok-trött Molly bredvid mig i soffan.

RSS 2.0