Hästar finns inte!

Det här är ju hur roligt som helst ju! Vilka diskussioner folk kan ha och bli riktigt förbannade för att nån inte tro/tycker som du. Inte undra på att det är krig i världen...
 
Den stora frågan är alltså. Finns hästar??? Eller är dom helt enkelt en frukt???
 
Vad tror du???

Nu har det väl ändå gått för långt!!!

Idag kan man läsa i Aftonbladet att "Kalle Ankas jul" ska klippas om, för att det är för mycket stereotyper... Den grön-klädda mannen gör anspelning på en jude... Den svarta dockan ska klippas bort... Varför klipper man inte bort den vita dockan? Den väcker väl anstöt mot alla "icke-vita" isf!!!!
 

 
Vad är det som händer i samhället??? Skolorna får inte julpyssla eller ha avslutning i svenska kyrkan om det är kristna inslag, för NÅN kan ta illa upp. Vad hände med "ta seden dit man kommer"??? Åker jag till ett visst arab-land, så får jag ABSOLUT inte gå utan slöja, ha kläder som visar upp hud eller absolut inte gå utan manligt sällskap (som självklart måste vara en släkting) utomhus.
 
Blir så less på allt sånt här! Varför är Askungen kvar? Elak styvmamma som tvingar henne att slava! Bort med Pippi i samma veva, en liten tjej som bor själv, rider UTAN hjälm, skolkar och bråkar med "socialen" utan att det blir ramaskri... Man får helt plötsligt inte säga negerboll, fast man alltid har gjort det. Nån som kommer ihåg uttrycket "det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..." Varför reagerade inte folk då? Det här är ju vansinne!!!!
 

Länge sedan, jag vet...

Ja nu var det ett bra tag sen jag skrev. Men det har inte hänt så mycket, men samtidigt har dagarna bara flugit iväg. Det som hänt har varit att att käraste FK har krånglat och efter mycket om och men, och ännu mer ångest så fick jag tillslut ett JA! Jag blev godkänd och får min sjukersättning!!! Vilket innebär att jag kunde betala mina räkningar och handla mat även denna månad.

Mycket spännande händer just nu, men det får jag återkomma till beroende på vad som händer!! Men jag mår väldigt väldigt bra just nu, har en otroligt varm och härlig känsla i kroppen!

Den 13/12 så ska vi ha stor-möte på sjukhuset för att diskutera min framtid, typ... Får se vad som händer.

Men nu ska jag bara ta och fortsätta njuta av denna underbara känsla som jag har!!!

RSS 2.0