Möhippa!!!!

Efter en obahaglig vecka (inkl dagarna före och under sjukhusbesöket) så var det då äntligen dags för Fridas möhippa! Vi har planerat hur länge som helst, och jag har verkligen sett fram emot det hur länge som helst! Hela helgen var helt fantastisk. Vi var lite oroliga för regn, men hade en back-up-plan utifall att. Det går inte att skriva ner allt som hände, då skulle jag få skriva en novell, så jag kommer att sammanfatta allt genom bilder och bildtext!
 
Kl 7.30 drog vi på högsta volym på högtalare kopplad till en mobil och Ugglas låt "Värsta grymma tjejen" vrålade ut ur högtalarna! Vi tyckte det var fantastiskt roligt!!!
 
Innan man får lämna huset så måste man bli snygg!
 
En kort promenad till bussen, med bl.a 2 gigantiska resväskor...
 
Jag och Angelica kom på efterkälken, men vi hade det viktigaste (2 BiB), så gänget väntade så gärna på att vi skulle komma i fatt!
 
Efter buss och tunnelbana, så promenerade vi en låååång stund tills vi hittade denna underbara park, där vi slog oss ner för lite frukost.
 
Men först liten skål i rosa skumpa!!!
 
Efter frukosten så tog vi en till promenad...
 
Dags att dansa RIKTIG afrikans dans!!!
 
Jag fotade och filmade, men det var ack så roligt att titta på!
 
Riktig trum-musik (och fin kropp) att titta/lyssna på!!!
 
Efter dansen, så blev det ännu  mer promenad tills vi kom till Vasaparken där vi tog en paus. Vad är en paus utan pausunderhållning??? Först blev det dans med rockring, och förmedla känslan "glädje":
 
Därefter dans med pinnar med snören på och nu skulle det förmedlas "sorg, lidande":
 
Sist men inte minst, fri-dans med boll, där äldsta systern fick hjälpa till lite grann (bara för att det var kul!!!):
 
Sen var det äntligen dags för lite lunch i skuggan, då vi höll på att smälta bort i värmen (speciellt vår älskade brud!!!):
 
När vi ätit och vilat så var det dags att bege sig vidare. För att inte bruden skulle veta vad som var på gång, så fick hon ta på sig ögonbindel.
 
Det dom inte tänkt på var att i Stockholm så ropas det ut på varje station/hållplats var man är, så ögonbindel var lite fel... Men det löser man förstås genom att ha en helt egen personlig juke-box på tunnelbanan!!!
 
Efter tunnelbana så var det vänta på buss. Då trodde vi dock att vår kära brud skulle kolavippen av värmeslag. Tydligen så andas inte ögonbindeln...
 
Men vi tog oss fram till tält-platsen till slut. In med bruden!
 
Sen fick hon sitta lite medan vi fixade i ordning...
 
När vi var klara så visade det sig att hon var hemma på sin lilla gård!!!! :) Där hade vi dukat upp med pysselgrejer, så hon fick pyssla sina egna fina high-heels!!!
 
Efter en dusch så var bruden redo för en night-on-the-town!!!
 
Så även vi andra!
 
Först ut var middag på Beirut Café. Kan varmt rekomenderas!!!
 
Vissa bilder behöver inte förklaras...
 
Efter middagen var det dans hela natten lång, på Ett ställe!!!!
 
När vi inte längre orkade dansa så åkte vi hem, åt lite vickning, sen stupade folk i säng (läs sovsäck). Alla sov i tält på gården, utom jag som fick dispens pga smärtor, samt en annan tjej som hade gräsallergi!
 
Morgonen efter var det ett glatt men trött gäng!!!
 
Vi hade en helt fantastisk helg!!! Nu ser jag fram emot bröllopet i augusti. Frida kommer vara en sån otroligt vacker brud!!! Kronprinsessan kan nog komma att få känna sig slagen i vackerhet!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0