Spanien den kortfattade versionen

Vilken underbar vecka vi haft, jag och Sarah. Helt fantastisk! Lite kortfattat:
Bästa: Helt klart värmen och solen varje dag!!! Mellan 27-32 grader i skuggen hela tiden. Kallare på kvällarna, bara 23 grader då. Underbar mat överallt, även hemma och självklart Puerto Banos med alla läckra bilar och gigantiska båtar!


Sämsta: Alla smärtorna som inte ville ge med sig. Flygresorna var fruktansvärda. Tryckförändringen vid start och landning drog igång smärtorna till tusen. Förra året var jag helt smärtfri under 16 dagar och det var med den känslan i bakhuvudet som jag åkte. Inte en enda dag hade jag en smärtfri dag, inte ens i närheten av smärtfri. Men det var ändå underbart att få komma bort och bara koppla av.
Roligaste: Först lite bakgrundsfakta. För att komma till lght så har man en dörrdosa med knappar på för att öppna bl.a grinden in till området där vi bor. Har man inte den, och vakten inte är i kuren vid dörren så kommer man inte in. Vår lght har terrassen ut mot grinden. Sent en kväll, vid 23-tiden så står det en bil på UTSIDAN av grinden och kommer inte in. Vakten är inte heller i närheten. Jag rusar in och hämtar vår dörrdosa. Väl ute igen, så öppnar jag grinden från vår terrass. Vi skrattade så vi visste inte vart vi skulle ta vägen. Sista dagen, så ligger vi ute och solar så länge vi kunde. Vid 17-tiden så kommer det en bil och tutar utanför grinden igen. Återigen ingen vakt i närheten. Jag hämtar dosan från väskan och kryper i buskarna och öppnar grinden. Denna gång ser vi hur killarna (2 fransoser) stirrar på varandra och stirrar in i vaktkuren när dom åker in genom grindarna som öppnas. Åh vad vi skrattade!!!!
Jobbigaste: Alla backar, uppför och nerför, på Gibraltar. Vi gick i 4.5 timme runt hela klippan och såg alla man kunde se. Vi räknade ut att vi gått över en mil. Dagen efter så kunde vi knappt röra oss. Hade sån träningsvärk i rumpan, låren och vaderna. Benhinnorna höll på att ta ihjäl oss.
Otäckaste: Aporna på Gibraltar.


Nej förresten, linbanan upp till toppen av Girbaltar var allra värst!


Tråkigaste:
När vi höll på att städa lägenheten och skulle åka hem till ett höst-liknande Sverige.

Kommentarer
Postat av: Katja

Hej!

Vad kul att du hade roligt trots smärtorna i Spananien :o) Följer bloggen sen några månader och har även läst g:a inlägg och tycker du är så himla stark!

Har själv fått besvär för över ett år sen och fick diagnosen för ett halvt år sen.

Ta hand om dig!

Kram

2010-09-17 @ 19:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0