Slutkörd

Ja nu har jag gjort en månad på jobbet. Jag trivs fortfarande så himla otroligt bra! Men nackdelen är att min kropp inte riktigt orkar med längre. Jag har inte slutat och tänker inte sluta. Mina dagar ser ut som följer:
06.00 - väckning och uppstigning.
07.05 - gå upp och lämna Molly på dagis.
07.35 - gå till jobbet.
08.00 - börja jobba.
12.00 - lunch.
13.00 - fortsätta jobba
sen kommer problemen...
14.30-16.30 - jag känner hur jag somnar till var och varannan minut. Jag får absolut ingenting gjort och vet inte heller vad det är jag gör för någonting.
17.00 - hämtar Molly på dagis.
Därefter hem och fixa middag, orkar för det mesta inte ens diska undan eller plocka bort utan somnar direkt i soffan. Vaknar vid 21-tiden, kollar lite på tv, ut med Molly och ligger i säng vid 23-tiden då jag somnar av utmattning. Det är så mina dagar har sett ut senaste 2 veckorna och då har även smärtorna ökat igen.

Jag pratade med min kurator om detta och hon tyckte jag skulle ta ett snack med min handläggare. Ringde J och förklarade och vi kom överrens om att jag skulle minska min arbetstid och sluta 14.45 på dagarna för att se om det blir någon skillnad. Pratade med min chef och teamledare och det var inga problem. Ska prova dom här tiderna i 1-2 veckor, så får vi se vad som händer.

Jag och Molly har avslutat vår praktik på träningsskolan och nu är det bara examen kvar! På fredag och lördag smäller det. Jag är så nervös redan nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur kommer jag då inte att vara på fredag morgon? Molly kommer att klara det här utan problem, men det är värre med hennes andra ekipage-del...


Kommentarer
Postat av: juscha

hoppas det blir bättre med tröttheten!och...Lycka till, lilla Molly <3

2011-05-17 @ 18:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0