Nu har det väl ändå gått för långt!!!

Idag kan man läsa i Aftonbladet att "Kalle Ankas jul" ska klippas om, för att det är för mycket stereotyper... Den grön-klädda mannen gör anspelning på en jude... Den svarta dockan ska klippas bort... Varför klipper man inte bort den vita dockan? Den väcker väl anstöt mot alla "icke-vita" isf!!!!
 

 
Vad är det som händer i samhället??? Skolorna får inte julpyssla eller ha avslutning i svenska kyrkan om det är kristna inslag, för NÅN kan ta illa upp. Vad hände med "ta seden dit man kommer"??? Åker jag till ett visst arab-land, så får jag ABSOLUT inte gå utan slöja, ha kläder som visar upp hud eller absolut inte gå utan manligt sällskap (som självklart måste vara en släkting) utomhus.
 
Blir så less på allt sånt här! Varför är Askungen kvar? Elak styvmamma som tvingar henne att slava! Bort med Pippi i samma veva, en liten tjej som bor själv, rider UTAN hjälm, skolkar och bråkar med "socialen" utan att det blir ramaskri... Man får helt plötsligt inte säga negerboll, fast man alltid har gjort det. Nån som kommer ihåg uttrycket "det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk..." Varför reagerade inte folk då? Det här är ju vansinne!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0