Höga förhoppningar....

Det finns en privatläkare i Härnösand som är specialiserad på kvinnosjukdomar. Jag har hört många som fått bra hjälp vid både ofrivillig barnlöshet, endometrios, PCO osv. Efter mycket påtryckningar från olika håll så ringde jag och bokade en tid. Imorse var jag där. Jag intalade mig själv att inte ha några förhoppningar, det kan ju inte bli värre än vad det är nu. När jag gick därifrån så bröt jag ihop fullständigt. Satt i bilen och tårarna bara rann... Han kunde inte göra mer än vad gyn redan gjort för mig. Det enda han gjorde var att byta ut mina p-piller mot p-spruta. Jag hade önskat och hoppats att han kanske kunde göra något. Det enda han sa var att fungerar inte detta byte så bör jag överväga en hysterektomi.

Jag klarade inte av att åka tillbaka till jobbet efter det. Smärtan efter undersökningen samt beskedet knäckte mig fullständigt. Jag åkte bort till min vän S för att låta morfinet verka innan jag satte mig i bilen för att köra hem. På hemvägen slog det mig att jag inte hade nån mat, så det var bara att åka och handla och släpa hem tung kasse.  Medan jag ändå stod på benen så passade jag på att diska undan, plocka undan, fixa räkningar och äta dagens första mål mat eller det blev en knäckebröd-macka med ost. Den lilla kladdkakebiten jag åt hos S räknas inte tycker jag *fniss*

Nu är det snart dags att hämta upp lilla bebisen på dagis. Jag har hunnit vila en stund så det ska nog gå bra att ta mig upp dit.


Kommentarer
Postat av: Hemmafru i Florida

Hej pa dig!!!

Nej men fina du, jag blir sa ledsen nar ja laser detta, svart att halla tararna tillbaka. Jag HOPPAS och ONSKAR att nagon kunde hjalpa dig/oss med detta.Jag har funderat pa att gora en hysterektomi. Fick min mens forra sondag efter 7 mander utan, jag hoppas att jag kan fa barn snart. Men smartan gar inte bort.

Har du skype?feel better!

kram

2011-08-28 @ 07:10:54
URL: http://mylifeinparadise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0